Onherroepelijke omgevingsvergunning voor uitverkocht Maaslandse Zoom

19 september '24

Een nieuwe mijlpaal voor Maaslandse Zoom: de omgevingsvergunning is onherroepelijk en alle grondgebonden woningen zijn verkocht. En dat is goed nieuws voor de kopers van een woning, want de start van de bouw komt zo weer een stap dichterbij.

image alt

Wonen in het groen

De wijk Maaslandse Zoom is ontworpen met de natuur en het groen in gedachten. Hier vind je binnenkort rustige straatjes die je begeleiden richting de natuur van Maasland, zoals het aangrenzende voedselbos. De 28 grondgebonden woningen in het plan gingen afgelopen voorjaar in verkoop en in september 2024 werd de laatste woning verkocht. Momenteel zijn we druk bezig met de voorbereidingen op de verkoop van de appartementen in Maaslandse Zoom.

image alt

Voortgang van de opschortende voorwaarden

Onlangs heeft de gemeente Midden-Delfland de vergunning voor de 28 woningen in Maaslandse Zoom verleend, waarop geen bezwaren binnenkwamen. De vergunning is daardoor onherroepelijk geworden. Zodra er aan alle opschortende voorwaarden is voldaan, krijgt de aannemer de opdracht te starten met de bouw. Momenteel is al aan drie van de vier opschortende voorwaarden van Maaslandse Zoom voldaan:

  • Er is een onherroepelijke omgevingsvergunning;
  • Er is meer dan 70% verkocht (inmiddels 100%);
  • De grond is bouwrijp.

Om aan alle voorwaarden te voldoen moet Woningborg de planacceptatie nog afgeven. Dit laat vermoedelijk niet lang meer op zich wachten. We zijn achter de schermen dus druk bezig met het voorbereiden van de gunning. Door middel van een digitale goednieuwsbrief stellen wij binnenkort alle kopers op de hoogte dat het notarieel transport kan plaatsvinden. Vervolgens zal aannemer Van Mierlo starten met de voorbereidingen op de bouw.

  Vragen? Neem Contact op
  Lees meer over de planning